DUO:n lähikontakti nyt myös Pohjois-Suomessa

DUO Interior / Aleksi Alatalo
  • syyskuuta 30, 2023

DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut nyt myös Ouluun ja kattaen siten koko pohjoisen Suomen. Uutena vahvistuksenamme aloittaa nuoresta iästään huolimatta ansiokkaan kokemuksen kalustealasta kerännyt Aleksi Alatalo. 

 On ilo tulla osaksi tätä kotimaista menestystarinaa!

Aluksi haluaisin kertoa pari sanaa itsestäni. Olen 25-vuotias urheilullinen ja ulospäinsuuntautunut myyntimies Oulusta. Nautin, kun saan olla päivittäin tekemisissä asiakkaiden kanssa ja tarjota paikallista palvelua Pohjois-Suomen alueella. Asiakkaalle hyvän kalusteratkaisun löytämisen lisäksi haluan kehittää asiakassuhteistani laadukkaita ja pitkäikäisiä. Tavoitteenani on löytää asiakkaalle toimiva ja kustannustehokas kokonaisuus, juuri se asiakkaalle paras ratkaisu. Kokonaisuuden tulee miellyttää niin asiakasta, kuin myös myyjääkin. 

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päivittää kotikenttäsi kalusteet säästämällä samalla kustannuksissasi ja luonnonvaroissa. Tarjoamme huolellisesti kierrätetyt ja tarkastetut käytetyt kalusteet. Meiltä saat myös uudet varastomallin kalusteet, sekä yksilöityyn tarpeeseen monipuoliset tehdastilaustuotteet kestävän kehityksen näkökulmasta. Laaja käytettyjen, sekä uusien kalusteiden valikoima mahdollistaa työympäristöjen kalustamisen budjetin ja aikataulun mukaisesti, laadusta tinkimättä.

Toimitamme kalusteet ammattitaitoisesti niin pieniin tarpeisiin, kuin suunnittelua vaativiin suurempiinkin kokonaisuuksiin Pohjois-Pohjanmaan alueelta ylös päin. Tarjoamme lisäksi sujuvan asennuspalvelun paikoilleen asennettuna, avaimet käteen periaatteella tai perille toimitettuna.

Mikäli tarpeesi on tilapäinen, tarjoamme kalusteet leasing -sopimuksella. Jos tulee tilanne päästä eroon vanhoista tai ylimääräisistä kalusteista realisoimme kalusteesi tapauskohtaisesti. 

Olethan yhteydessä, niin päivitetään juuri teille sopivat toimitilat!

Yhteistyöterveisin,
Aleksi Alatalo, aleksi.alatalo@duointerior.fi
Puh. 040 801 3100

Artikkeli

Katso myös

Uusi myyntinäyttely avattu Ouluun

joulukuuta 10, 2023
Nyt laadukkaat uudet ja käytetyt toimistokalusteet sekä asiantunteva palvelu saatavilla Oulussa. Tervetuloa...

DUO:n lähikontakti nyt myös Päijät-Hämeen alueella

syyskuuta 26, 2022
DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut Päijät-Hämeen alueelle kattaen myös Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson....

DUO:n lähikontakti Varsinais-Suomessa

huhtikuuta 4, 2024
DUO Interiorin Turun alueen aluemyyntipäällikkönä toimii Sakari Ansamaa. Sakke on kalustealan kokenut ammattilainen ja...