DUO:n lähikontakti Varsinais-Suomessa

  • huhtikuuta 4, 2024

DUO Interiorin Turun alueen aluemyyntipäällikkönä toimii Sakari Ansamaa. Sakke on kalustealan kokenut ammattilainen ja haluaa tarjota Suomen parasta palvelua. Annetaan Saken kertoa lisää. 

 

Olen Sakke ja toimin DUO:n aluemyyntipäällikkönä Turun alueella. Minulla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus toimistokalusteisiin liittyvissä logistiikan ja myynnin työtehtävissä.

Työni on monipuolista, ja se kattaa kaiken myynnistä ja kalusteiden asennuksesta aina suunnitteluun ja realisointiin asti. Mutta mikä motivoi minua eniten? Sanoisin, että haasteiden ja uusien mahdollisuuksien tarjoama kehittyminen joka päivä. Tällä hetkellä innostavinta on, että kalusteala on nyt entistä enemmän mukana kiertotalouden nousussa, mikä on hienoa tämän pallomme kannalta. Kiertotalouskonseptimme on myös synnyttänyt minussa kiinnostuksen vaihtoehtoisiin ratkaisuihin ja käytettyjen tuotteiden hyödyntämiseen uusissa hankinnoissani. 

Vapaa-ajallani minut löytää usein golf-kentiltä, missä saan purkaa arjen kiireitä ja nauttia ulkoilusta. Toisinaan taas suuntaan metsään samoilemaan, sillä luonnossa liikkuminen inspiroi ja antaa lisää energiaa.

Vahvuuteni työssäni on ehdottomasti tekninen tietämykseni kalusteista ja kokonaisprosesseista. Pystyn katsomaan asioita sekä myyjän että asentajan silmin, mikä auttaa minua löytämään asiakkailleni parhaan mahdollisen ratkaisun. Pystyn hahmottamaan koko prosessin alusta loppuun saakka. Tavoitteeni on aina ylittää asiakkaideni odotukset ja työskennellä heidän kanssaan saadakseni aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Jos tarvitset uusia tai käytettyjä kalusteita nopealla toimituksella, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme sinua yhden luukun periaatteella, jotta voit keskittyä olennaiseen. Meidän kauttamme onnistuu myös rahoitukset. 

Pirauta tai laita vaikka meiliä, niin katsotaan miten voisin auttaa teitä kalustehankinnoissanne.

Ps. Lähdetään vaikka golf-kierrokselle rentoutumaan ja samalla visioidaan kalusteasiat kuntoon. 

Yhteistyöterveisin,
Sakari Ansamaa,
sakari.ansamaa@duointerior.fi
Puh. 029 002 0666

Artikkeli

Katso myös

DUO Interior ja Nowy Styl lähentävät yhteistyötään

lokakuuta 16, 2023
DUO Interior ja Nowy Styl lähentävät yhteistyötään

DUO:n lähikontakti nyt myös Pohjois-Suomessa

syyskuuta 30, 2023
DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut nyt myös Ouluun ja kattaen siten koko pohjoisen Suomen. Uutena...

DUO:n lähikontakti nyt myös Päijät-Hämeen alueella

syyskuuta 26, 2022
DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut Päijät-Hämeen alueelle kattaen myös Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson....