DUO:n lähikontakti Keski-Suomessa

DUO:n lähikontakti Keski-Suomessa.
  • syyskuuta 2, 2024

DUO Interior vahvistaa Keski-Suomen myyntiään: DUO yhteistyöhön K-S Konttoripisteen kanssa. 

 

DUO Interiorin myyntiverkosto laajenee Keski-Suomeen, kun yhteistyö K-S Konttoripisteen kanssa alkaa syyskuun alussa. Kumppanuus on molemmin puolin hedelmällinen, sillä K-S Konttoripisteellä on jo vakiintunut asema alueellaan, ja tunnettu laadukas palvelu täydentyy DUO Interiorin korkealaatuisella kalusteiden kiertotalouskonseptilla. 

KS-Konttoripiste on Jyväskyläläinen toimistolaitteiden ja -ratkaisujen asiantuntija, joka on palvellut yritysasiakkaita yli 30 vuoden ajan. KS-Konttoripiste tunnetaan paikallisesta, henkilökohtaisesta palvelustaan sekä syvällisestä ymmärryksestään asiakkaidensa toimistotarpeista. Alueen yhteyshenkilönä toimii Mikko Nirkkonen. Mikko tuo mukanaan 10 vuoden kokemuksen toimistojen kalustamisesta.

”Odotan innolla tulevaa päästessäni palvelemaan niin uusia asiakkaita kuin jo tuttuja yrityksiä entistä laajemman palveluvalikoiman kera. Asiakkaamme voivat hyödyntää sekä käytettyjä kuntotarkastettuja kalusteita, uusia varastomalleja sekä tehtaalta tilattavia räätälöityjä kalusteita. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, joka kattaa suunnittelun, toimituksen, asennuksen, vanhojen kalusteiden kierrätyksen ja huollon. Toimintamalli mahdollistaa joustavan ja tehokkaan työympäristön kalustamisen.

Itselleni on tärkeää, että voin tarjota asiakkailleni palvelut ja tuotteet, jotka ovat laadukkaita ja linjassa arvomaailmani kanssa. Hienoa, että DUO Interiorin luonnonvaroja säästävä kiertotalousmalli mahdollistaa asiakkaillemme kustannussäästöjä sekä entistä nopeammat kalustetoimitukset.

Olen käytettävissä niin yksittäisissä kalustetarpeissa kuin suuremmissakin projekteissa. Yhteydenottoanne odottaen.”

Yhteistyöterveisin
Mikko Nirkkonen
mikko.nirkkonen@duointerior.fi
Puh 029 002 0674

Artikkeli

Katso myös

DUO:n lähikontakti nyt myös Päijät-Hämeen alueella

syyskuuta 26, 2022
DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut Päijät-Hämeen alueelle kattaen myös Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson....

DUO:n lähikontakti nyt myös Pohjois-Suomessa

syyskuuta 30, 2023
DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut nyt myös Ouluun ja kattaen siten koko pohjoisen Suomen. Uutena...

DUO Interior Yrittäjälehdessä

syyskuuta 2, 2022
Duo Interior syntyi, kun edellinen työnantaja kertoi yllättäen konkurssista. – Kaikki saivat muita työtarjouksia, mutta...