Yrityksesi kumppani kiertotaloudessa - Säästä budjettia ja ympäristöä

Meillä on kokemusta Suomen suurimpien kiertotalouskonseptien luomisesta, ja toteuttamisesta.
  • lokakuuta 29, 2023
Meillä on kokemusta Suomen suurimpien kiertotalouskonseptien luomisesta, ja toteuttamisesta. Kauttamme saa kaikki kalusteisiin ja muuhun yritysirtaimeen liittyvät toimitilapalvelut.

Oli kyse yksittäisestä tarpeesta, tai laajemmasta kokonaisuudesta ole rohkeasti yhteydessä. Meiltä löytyy varmasti juuri sinulle oikea ratkaisu. Toteutamme palvelut itse, tai yhteistyössä hyväksi todettujen kumppaneidemme kanssa.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on ohjata kalusteet ensisijaisesti uuteen kotiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kun sinä tarvitset uusia kalusteita, me autamme sinua luopumaan vanhoista kalusteistasi vastuullisella tavalla. Kalusteet voivat löytää uuden elämän sen sijaan, että ne päättyisivät kaatopaikalle. Tällä tavoin edistämme suoraan kiertotaloutta.

Kun suora uudelleenkäyttö ei ole mahdollista, hyödynnämme tuotteen komponentteja muiden vastaavien kalusteiden kunnostamisessa – edellä mainitulla prosessilla varmistamme sen, että mahdollisimman vähän materiaaleja päätyy lajittelun kautta energiantuotantoon tai uusiokäyttöön tuotannon raaka-aineeksi. Näin vähennämme jätteen määrää ja säästämme luonnonvaroja. 

Hyödyntämällä kiertotalouspalveluamme voit saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Voit säästää hankkimalla laadukkaita käytettyjä kalusteita uusien sijaan. Lisäksi, kun luovut vanhoista kalusteista, tarjoamme hyväkuntoisista ja nykyaikaisista kalusteista sinulle hyvityksen. Voimme myös tuottaa yksityiskohtaisen raportin ympäristövaikutuksista, eli käytännössä luonnonvaralaskelman, jotta voit nähdä kestävyyden konkreettiset tulokset.

Hinnoittelu- ja toimintamallimme on aina projektikohtainen, jotta voimme taata jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Haluamme auttaa sinua tekemään kestäviä valintoja ja samalla säästämään sekä ympäristöä että budjettiasi. Ole rohkeasti yhteydessä, niin autamme sinua löytämään parhaat ratkaisut yrityksellesi ja ympäristöllemme.

 

Myy tai hanki kalusteita: 

 

 

 

Katso myös

Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

elokuuta 17, 2023
Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

Ympäristötekoja toimiston kalustuksella

elokuuta 8, 2023
Ostamalla käytettyjä tuotteita teet konkreettisen ympäristöteon. Uusien tavaroiden valmistamisessa kuluu luonnonvaroja...

Uusi myyntinäyttely avattu Ouluun

joulukuuta 10, 2023
Nyt laadukkaat uudet ja käytetyt toimistokalusteet sekä asiantunteva palvelu saatavilla Oulussa. Tervetuloa...