DUO Interior Hanselin sopimustoimittajaksi

  • joulukuuta 18, 2023

DUO Interior on hyväksytty Hansel Toimitilakalusteet 2021-2025 DPS sopimustoimittajaksi 

Uutena osana yrityksen kasvutarinaa DUO Interior on päässyt osaksi julkishallinnon tarjouskilpailuja, kun Hansel Oy hyväksyi DUO Interiorin toimitilakalusteiden yhteishankinnan sopimustoimittajaksi marraskuussa 2023.

Olemme seuranneet julkishallinnon markkinoiden kehitystä ja näemme, että markkinoilta puuttuu kustannustehokas, vastuullinen ja aidosti kiertotalouteen perustuva vaihtoehto, DUO Interiorin asiakkuusjohtaja Jarmo Kivelä kertoo 

Nykypäivänä asiakkaat ovat entistä enemmän tietoisia käyttämiensä tuotteiden ja palveluiden hiilijalanjäljestä. Me DUO Interiorilla uskomme, että julkishallinnon asiakkaat ovat aidosti kiinnostuneita pienentämään omaa hiilijalanjälkeään ja täten valmiita valitsemaan myös käytetyn, takuuhuolletun kalusteen uuden kalusteen sijaan. Myös hybridikalustaminen on selkeästi kasvamassa määrin, jolloin asiakas hankkii osan kalusteista käytettynä ja osan uutena Kivelä jatkaa.  

DUO Interiorin strategisena kumppanina toimii Nowy Styl Group, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ja vastuullisesti Euroopassa valmistetuista toimitilakalusteistaan. 

Nowy Styl Group yhteiskunta- ja ympäristövastuullinen toiminta (CSR, Corporate Social Responsibility) on arvioitu kokonaisuutena platinatason arvoiseksi ja maailmanlaajuisesti parhaan yhden prosentin joukkoon arvioiduista 45 tuhannen yrityksen joukosta jo kahtena vuotena peräkkäin. Arvioinnin on tehnyt kansainvälisesti arvostettu ja riippumaton EcoVadis.

 

 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, vesi, pisara, kaste

Kuvaus luotu automaattisesti

 

 

Lisätietoja 

DUO Interior

Jarmo Kivelä, asiakkuusjohtaja 
+358 29 002 0668

Pekka Hämäläinen, myyntijohtaja
 +358 29 002 0661

 

 

Artikkeli

Katso myös

Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

elokuuta 17, 2023
Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

Tartu Tilaisuuteen – Toimistokalusteita ennakkomyynnissä Huippuhinnoin!

elokuuta 11, 2023
🏢 Sähköpöydät alk. 189€ + alv. 🪑 Työtuolit alk. 229€ + alv. ✅ Huomattavat säästöt 🚚 Toimitus suoraan toimistollesi...

Kiertotalouden ammattilaiset perustivat toimistokalusteliikkeen

elokuuta 15, 2022
Kalusteliike Pa-Ri Materian keväinen konkurssi ei lannistanut yrityksessä työskennelleitä kiertotalouden ammattilaisia....