Kiertotalouden ammattilaiset perustivat toimistokalusteliikkeen

  • elokuuta 15, 2022

Kalusteliike Pa-Ri Materian keväinen konkurssi ei lannistanut yrityksessä työskennelleitä kiertotalouden ammattilaisia. Pian konkurssin jälkeen viisi entistä työntekijää perusti käytettyjä ja uusia toimistokalusteita myyvän kalusteliike DUO Interiorin. ”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ekologinen ja kustannustehokas tapa kotikonttoreiden ja yritysten toimitilojen kalustamiseen ja toisaalta auttaa yrityksiä vanhojen kalusteiden ympäristöystävällisessä jatkokäytössä”, sanoo DUO Interiorin palvelujohtaja Jukka Aarnio.

Toimistokalusteiden kierrättämisestä tunnetun kalusteliike Pa-Ri Materia Oy:n ajautuminen konkurssiin tänä keväänä yllätti niin asiakkaat, tavarantoimittajat kuin yrityksen työntekijätkin.

Pian konkurssiuutisen jälkeen viisi Pa-Ri Materialla työskennellyttä toimitilakalustamisen ja kiertotalouden asiantuntijaa alkoi aktiivisesti pohtia, miten toimistokalusteiden kierrättämistä voitaisiin edelleen jatkaa.

Syntyi ekologinen toimistokalusteliike DUO Interior Oy.

”Halusimme varmistaa, että markkinassa säilyy toimija, joka tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon niin yksittäisen etätyöpisteen kalustamisessa kuin suurempien toimitilojen muutosprojekteissa ja hankinnoissa”, kertoo DUO Interiorin palvelujohtaja Jukka Aarnio.

DUO Interior myy käytettyjä toimistokalusteita puhdistettuina, huollettuina ja kuntotarkastettuina vuoden takuulla. Myyntinäyttely ja noutovarasto palvelevat Vantaan Tammistossa. Verkkokaupan kautta saa tilattua tuotteita koko Manner-Suomeen.

Lisäksi DUO Interior auttaa kaiken kokoisia yrityksiä kierrättämään vanhat toimistokalusteensa esimerkiksi muuttojen yhteydessä.

”Maksimoimme toimitiloissa olevan irtaimen uudelleenkäyttöprosentin. Toiminnallamme vähennetään täten merkittävästi jätteen määrää ja säästetään huomattava määrä luonnonvaroja”, Aarnio toteaa.

”Monesti kalustekierrätys on myös helposti irrotettavissa muuttopalvelun tai toimitilamuutoksen muusta kokonaisuudesta, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä”, Aarnio jatkaa.

Kalusteita tunnetuilta merkeiltä

DUO Interiorin vaihtuvassa käytettyjen kalusteiden ja tarvikkeiden valikoimassa on tuotteita muun muassa Iskun, Martelan ja Kinnarpsin kaltaisilta valmistajilta.

”Nopeimmin tekevät kauppansa sähköpöydät, työtuolit ja kohtaamistilojen kalusteet”, myyntijohtaja Pekka Hämäläinen kertoo.

Käytettyjen kalusteiden lisäksi DUO Interiorin valikoimasta löytyy laaja kattaus uusia kalusteita. Nowy Styl on Euroopan suurin kalustevalmistaja. Flokk-konserniin kuuluva Profim on tunnettu laadukkaista työtuoleistaan. Scan Sørlien kalusteet tuovat DUO:n valikoimaan skandinaavisen muotoilun viimeisimmät trendit. Näiden lisäksi tarjolla on lukuisien muiden toimittajien kalusteita.

Duo Interiorin nopeasti käynnistyneeseen toimintaan on jo lähtenyt mukaan kuudeskin entinen Pa-Rilainen.

”Toiminnan laajentuessa vanhojen kollegoiden määrä tulee varmasti lisääntymään. Pa-Ri Materian korkea palvelutaso ja asiakastyytyväisyys nojasi vahvasti henkilöstön ammattitaitoon ja avoimeen ja rehelliseen ilmapiiriin. Tästä DUOn on hyvä jatkaa”, Hämäläinen sanoo.

 

Lisätietoja

Jukka Aarnio
palvelujohtaja, DUO Interior Oy
p. 040 750 7390
jukka.aarnio@duointerior.fi

Pekka Hämäläinen
myyntijohtaja, DUO Interior Oy
p. 040 149 1008
pekka.hamalainen@duointerior.fi

Lisää tietoa Duo Interiorista: www.duointerior.fi

Duo Interior tarjoaa kustannustehokkaan ja ekologisen vaihtoehdon toimitilojen kalustamiseen. Käytettyjen, pestyjen ja huollettujen toimistokalusteiden lisäksi valikoimaan kuuluu uusia kalusteita useilta eri valmistajilta. Myyntinäyttely ja noutovarasto palvelevat Vantaalla osoitteessa Muuntotie 3B maanantaista perjantaihin klo 9–17. Verkkokauppa palvelee asiakkaita verkossa 24/7, ja sen kautta toimitetaan tuotteita koko Manner-Suomeen.

Katso myös

Tartu Tilaisuuteen – Toimistokalusteita ennakkomyynnissä Huippuhinnoin!

elokuuta 11, 2023
🏢 Sähköpöydät alk. 189€ + alv. 🪑 Työtuolit alk. 229€ + alv. ✅ Huomattavat säästöt 🚚 Toimitus suoraan toimistollesi...

DUO Interior yhteistyöhön Frameryn kanssa

joulukuuta 1, 2022
Framery on edelläkävijä ja maailman johtava äänieristettyjen tilojen valmistaja. DUO Interior tarjoaa asiakkailleen...

DUO Interior Hanselin sopimustoimittajaksi

joulukuuta 18, 2023
DUO Interior on hyväksytty Hansel Toimitilakalusteet 2021-2025 DPS sopimustoimittajaksi Uutena osana yrityksen...