DUO Interior yhteistyöhön Sortaiderin kanssa

  • toukokuuta 20, 2024

Sortaider, Baltian suurin ekologisten jätelajittelijoiden valmistaja ja DUO Interior yhteistyöhön. DUO Interior aloittaa Sortaider tuotteiden jälleenmyynnin Suomessa 21.5.2024 alkaen.

Sortaider on tunnettu laadukkaista ja muotoilultaan palkituista jätelajittelijoistaan sekä muista toimitilojen ja kotien lajitteluratkaisuista. Kestävät ja ekologiset Sortaider tuotteet on valmistettu vettähylkivästä SFC-sertifioidusta vanerista, joka on pinnoitettu innovatiivisella Pure Bio Coating -pinnoitteella. Sortaiderin Container lajittelija on palkittu Red Dot Award: Product Design 2021 -palkinnolla. 

DUO Interior tarjoaa asiakkailleen niin käytettyjä kuin uusiakin toimitilakalusteita suosituilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta brändeiltä. Nyt Sortaiderin tuotteiden myötä valikoima laajenee entisestään, tarjoten asiakkaille mahdollisuuden luoda kestäviä ja tyylikkäitä lajitteluratkaisuja toimitiloihin.

DUO Interiorin verkkokaupasta löytyvät suosituimmat Sortaider tuotteet, ja muut Sortaider tuotteet ovat saatavilla tilaustuotteina. Lisäksi DUO Interior tarjoaa ainutlaatuisen viiden vuoden takuun Sortaider tuotteille, ainoana Suomessa.

Tutustu Sortaider tuotteisiin ja tee ekologinen valinta lajitteluratkaisuissa. Lisätietoja tuotteista löydät verkkokaupastanme. Verkkokauppaa tästä!

 

Lisätietoja 

Pekka Hämäläinen, myyntijohtaja DUO Interior

040 149 1008

Victor Arengu, myyntipäällikkö Sortaider

040 505 6890

 

Tutustu ja tilaa täältä!

 

 

Artikkeli

Katso myös

Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

elokuuta 17, 2023
Toimistokalusteen elinkaarta voi pidentää kiertotalouden keinoin

DUO Interior yhteistyöhön Frameryn kanssa

joulukuuta 1, 2022
Framery on edelläkävijä ja maailman johtava äänieristettyjen tilojen valmistaja. DUO Interior tarjoaa asiakkailleen...

DUO Interior yhteistyöhön kotimaisen Artomen kanssa

kesäkuuta 25, 2024
Kotimainen Artome ja DUO Interior solmivat yhteistyösopimuksen. DUO Interior tarjoaa yksinoikeudella Suomessa...